top of page
www.KBstudioMedia.com_23.JPG

Bostadrättsföreningar & Fastighether

Byggning av framtidens gemenskap, en fastighet åt gången.

Som företag specialiserar vi oss på omfattande fasadarbeten, renoveringar och fastighetsskötsel med fokus på underhåll och utveckling. Vi erbjuder våra tjänster för renovering av mindre projekt såsom fönsterbyten, balkongrenoveringar, plattsättning och takbyte.

Från planering till utförande strävar vi efter att vara din pålitliga partner och säkerställer långvarig hållbarhet i alla projekt.

Äger du en fastighet eller är du en del av en bostadsrättsförening?

Vi rekommenderar dig att boka ett möte med oss för att utforska hur vi kan underlätta för dig. Att hantera mindre problem i tid kan ofta vara betydligt mer kostnadseffektivt än att låta dem växa till större utmaningar.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa till att förebygga och lösa eventuella problem i din fastighet eller bostadsrättsförening.

DJI_0110.JPG

BRF Käranden 7179

Vi är stolta över vårt arbete för BRF Käranden 7179 i centrala Lund, där vi har genomfört en omfattande fasadrenovering. Vår expertis sträckte sig från putsning till målning, vilket resulterade i en förbättrad och förnyad fasad.

 

Med vår totalentreprenad kunde vi säkerställa att varje steg i processen utfördes med precision och hög kvalitet. Det har varit en privilegium att bidra till att försköna denna fastighet och dess omgivning.

DJI_0039.JPG

Brf Klätterhusen 50st småhus

MS BYGG AB är stolta över vårt deltagande i projektet Brf Klättrhusen i Klågerup, där vi ansvarade för all putsning av fasaden på totalt 50 småhus i sten.

 

Det har varit en ära att bidra till skapandet av denna imponerande bostadsområde och att säkerställa att varje detalj av putsningen utfördes med precision och noggrannhet.

DJI_0555.JPG

5 Stenhus BRF Odlingen

VI har BRF Odlingen, beläget i charmiga Vik - En förening

bestående av fem unika hus.

Varje steg i byggprocessen, från de första ritningarna till det sista spadtaget, har skötts av MS

BYGG. Vi tog fram allt, från konstruktionsritningar till el-, VVS- och markritningar.

MED17C5EFEC8AF14BCBBA5B4D0ABDA4100B.jpg

Brf OF 17 & 19

Vi är stolta över att ha samarbetat med BRF ÖF 17 och 19, två framstående bostadsrättsföreningar, för att förbättra deras fastigheter. Vårt arbete innefattade en rad tjänster, inklusive snickeri och utvändig fasadrenovering, för att säkerställa att deras byggnader förblir både attraktiva och funktionella.
Dessutom har vi utfört montering av fönster och räcken för att öka säkerheten och förbättra estetiken. Det har varit en ära att bidra till att förbättra miljön för medlemmarna i dessa föreningar.

1600814025574.jpg

Brf fölet 

Vi är stolta över vårt engagemang i projektet BRF Fölet, där vi har varit involverade i att bygga åtta radhus. Vårt ansvar omfattade att konstruera stommen och utföra både utvändig och invändig putsning av varje radhus. Dessutom inkluderade vårt arbete applicering av fasadtegel för att förhöja utseendet och hållbarheten hos varje enhet. Genom att sträva efter kvalitet och precision har vi arbetat hårt för att säkerställa att varje del av detta projekt uppfyller de högsta standarderna. Att vara en del av BRF Fölet har varit en inspirerande och givande erfarenhet för oss.

KONTAKT

MÄSTER SEZAY BYGG AB

Höjdrodergatan 15, 212 39 Malmö

Telefon: 040-122 868

Mobil: 0722070981

E-post: info@mastersezay.se

Ekonomi: inbox.lev.822106@arkivplats.se

bottom of page