top of page
KBstudio Media AB-70.jpg

Nybyggnation & Stenhus

MS Bygg skapar stenhus av sällsynt kvalitet.

Vi är specialiserade på att skapa kundanpassade stenhus av lyxkvalitet. Genom noggrann projektering och design arbetar vi för att skapa exklusiva bostäder som passar våra kunders unika önskemål och behov. Varje hus vi bygger är ett unikt och omsorgsfullt utfört projekt, där varje detalj är noggrant övervägd för att uppnå en distinkt stil och högsta kvalitet.

www.KBstudioMedia.se-7.jpg

Villa Backar

Vi presenterar stolt vårt senaste nybyggnationsprojekt i den natursköna miljön i Bara backar: en elegant enplansvilla som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med fokus på nyckelfärdig lösning och totalentreprenad från början till slut kan vi erbjuda en smidig och problemfri process för våra kunder.

 

Detta färdiga hem är utformat för att passa perfekt in i den omgivande terrängen och erbjuda en bekväm och harmonisk livsstil för sina framtida invånare.

KBstudio Media AB-35.jpg

2x Exklusiva villor 

Vi är stolta över att presentera vårt senaste projekt: två imponerande tvåplansvillor som utmärker sig genom sina generösa fönsterpartier och exklusiva badrumsinredning med spa-funktioner. Varje detalj i dessa exklusiva hem är noggrant utvald, från de högkvalitativa materialvalen till det moderna HTH-köket och de inbyggda spa-anläggningarna.

 

Med totalentreprenad som garanterar en smidig och professionell process är dessa projekt uttryck för lyx och komfort i varje detalj.

www.KBstudioMedia.se-12.jpg

Villa Bergergård

Vi är stolta över att presentera Villa Bergergård "Lyxhuset i Klågerup", en imponerande nybyggnation som är belägen i det exklusiva området Klågerup. Denna unika bostad är konstruerad med enastående arkitektur, ritad av Lilwall Arkitektur.

Med totalentreprenad från början till slut garanterar vi precision och kvalitet i varje fas av projektet. "Lyxhuset i Klågerup" är ett 1,5 plans stenhus med ett karakteristiskt plåttak som ger en extraordinär prägel till dess utseende.

www.KBstudioMedia.se_1.JPG

Villa Rydsgård

Vi har framgångsrikt slutfört konstruktionen av en enplansvilla med H-form och två garageplatser, vilket ger optimalt utrymme och funktionalitet.

Detta imponerande projekt innefattade en nybyggnation av ett stenhus med fokus på att skapa ett yttre skal som är både robust och stilfullt. Resultatet är en elegant och modern bostad som harmonierar med sin omgivning och erbjuder högsta komfort och kvalitet.

www.KBstudioMedia.com_56.JPG

Villa Solkrage 2

Vi är stolta över att ha slutfört byggandet av "Solkrage 2", en magnifik enplansvilla som är skräddarsydd för att möta våra kunders unika behov och önskemål. Detta imponerande projekt var en nybyggnation och genomfördes med totalentreprenad, vilket innebar att vi kunde ta hand om allt från planering till färdigställande med precision och noggrannhet.

Stenhusets eleganta design och högkvalitativa utförande ger en perfekt balans mellan stil och funktionalitet, vilket resulterar i en tidlös bostad av exceptionell karaktär.

www.KBstudioMedia.com_51.JPG

Villa Ängar

Vi är stolta över att presentera "Villa Ängar", en imponerande 1,5 plans villa i det exklusiva området Vellinge. Denna nybyggda bostad är skräddarsydd för att möta våra kunders individuella behov och önskemål, med totalentreprenad som garanterar precision i varje detalj.
 

Resultatet är en unik och väl anpassad bostad som förenar modern komfort med tidlös stil.

www.KBstudioMedia.com_88.JPG

Villa Solkrage 

Vi är stolta över att ha genomfört byggnationen av en enplansvilla med snedtak och stenhusdesign. Genom att erbjuda totalentreprenad kunde vi hantera varje steg i processen, från planering till färdigställande, med noggrannhet och professionalism.

 

Resultatet är en imponerande bostad med moderna bekvämligheter och tidlös estetik, perfekt anpassad till våra kunders visioner och behov.

www.kbstudiomedia.com_16.JPG

Villa Tejarp 2x

Vi är glada över att introducera två eleganta vinkelhus till det eftertraktade området Tejarp. Dessa nybyggda bostäder erbjuder en enkel och stilren design, perfekt för dem som söker en modern och sofistikerad livsstil.

Med nyckelfärdig lösning och totalentreprenad från början till slut kan vi säkerställa en smidig och problemfri process för våra kunder.

MED656E489AC50A4774B1342223C233BD5F.jpg

Villa Åkarp 

Vi är stolta över att presentera vårt senaste färdigställda projekt i Åkarp: en imponerande tillbyggnad till ett stenhus med stora fönsterpartier och ett bjälklag på övre plan. Denna tillbyggnad inkluderar även ett skräddarsytt poolområde med kaklad pool, trädäck och spa-anläggning.

 

Det färdiga resultatet erbjuder en unik kombination av modern design och lyxiga bekvämligheter, vilket ger hemmet en oas av avkoppling och stil.

www.kbstudiomedia.com_26.JPG

Villa Rosentorp

Vi är glada över att presentera vårt senaste projekt: Rosentorp Villan i Oxie. Denna enplansvilla erbjuder en exklusiv design och skräddarsydda lösningar som passar perfekt för moderna familjer.

 

Genom totalentreprenad från början till slut kan vi säkerställa att varje detalj i detta nybyggda hem utförs med noggrannhet och precision, vilket garanterar högsta kvalitet och komfort för dess framtida invånare.

DJI_0555.JPG

5 Stenhus BRF Odlingen

VI har BRF Odlingen, beläget i charmiga Vik - En förening

bestående av fem unika hus.

Varje steg i byggprocessen, från de första ritningarna till det sista spadtaget, har skötts av MS

BYGG. Vi tog fram allt, från konstruktionsritningar till el-, VVS- och markritningar.

bottom of page