top of page

Villa Bergergård

Det är alltid ett stort och spännande beslut att bygga ett nytt hem. Utöver den känslan så var de viktigt för Elias och Hannah att ta ett beslut om vilken byggfirma de ville anlita.

 

Men med så många växlande företag att välja mellan uppstod en svår valsituation. För både Elias och Hannah var det väsentligt att byggföretaget de skulle vända sig till såg samma vision och ändamål som de. Vilket tydde på att de var i behov av en byggfirma med en identisk målsättning och arbetsform. Med vårt stora utbud fick Elias och Hannah de dem önska sig.

 

En väldig area av växlande material som betong, kakel och trä, vidsträckta fönster för ljusare ytor, 2 våningsplan samt täckande värmeplattor som håller fötterna varma och bekväma efter en fin kväll på den helkaklade spa avdelningen. Ytterväggar gjorda av sten för att hålla en stadig och fast form för ett tryggt boende.

 

Ritningen är skedd av wallgrens egna handlingskraftiga arkitekter samt design och inredning vilket ingen annan än Hanna Bergergard har styrt.

KONTAKT

MÄSTER SEZAY BYGG AB

Höjdrodergatan 15, 212 39 Malmö

Telefon: 040-122 868

Mobil: 0722070981

E-post: info@mastersezay.se

Ekonomi: inbox.lev.822106@arkivplats.se

bottom of page